Saturday, November 27, 2010

holiday

mcm biasa setiap kali hubby sign off dia akn bw kami g jln2..biasa dia cuti 3 buln tp kali ni dia cuti sekjb je tak sampai 2 buln pun...holiday kali ni spesel skit 1st time huby bw kami g luar dr msia..


jom kite tgk ke mana destinasi yg kami pergi...


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

tadaa welcome to singapore...

@ universal studio





aishah takut,ibu ngan baba tak abis2 nk bgambar.




dlm mrt on the way nk ke..
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

underwater world


underwater world singapore sama je dgn underwater world yg ade kt klcc n lagkwi...tak de beza pun..ms kami g dpt tgk live show dolphin..so cute tp tak dpt upload pic kt cni semua pic tu ade dlm laptop huby...

Wednesday, November 24, 2010

yummy...yummyyy

Dis week za dah masuk 2 buln peknen..peknen kali ni lebih kurg mcm peknen kn aishah dlu...
tak leh nk mkn nasi..PAHIT sgt..tp alhamdulilah tak muntah,tak pening2,tak batuk..kali ni za suka yg masam2,yg pedas2 tak mcm aishah dlu lagsung tak leh sentuh makanan yg pedas2...agak2 nye BABY BOY kot..hehe..harapan kami gtu la..tp tak kisah la boy @ girl janji sihat n selamat..AMIN...di sebbkn za tak leh mkn nasi,ni la antara menu2 faberet za hr2:-

V
V
V
V
V
V



rojak buah

V
V
V
V
V



laksa

V
V
V
V
V


bihun sup

V
V
V
V
V

mee rebus


sedap kan ????..terus rasa lapar pulak....hihi

Hepi anniversary



a href="http://www.coolspacetricks.com/">MySpace comments: CoolSpaceTricks.com

MySpace comments: CoolSpaceTricks.com


Hr ni hr ulang thn kami..za lagsung tak ingt hr ni ulang thn pkwinan kami yg ke 4..sekejb je ms blalu dah 4 thn kami hidup bsama..semoga pkawinan kami ni kekal ke akhir hayat n hidup bahagia di samping anak2 kami...AMIN...thanks my dear awl2 pg dah terima email dr abg..i'm so sorry ayg lagsung tak ingt(bz dgn ank...hihi)...


"salam ayang...happy anniversary kahwin kita yang ke-4 thn..hehe...thanks cos selama ni masih ngan abg lagi.. anggap stoller tu hadiah dr abg yek..hehe...moga ayg dpt jadi d best pasni...n berubah utk kebahagian kita sama...x lama lagi nak tmbh sorang lagi..jadi 2 anak...target anak kita mesti kena 4 ke atas..hehe.....muahhh luv u n chah....muahh"


tgk tu target ank mesti kena 4 ke ats...AMBOI bukn main lagi prmintaan dia ek...kite yg teruk jg anak kt uamh..abg balik tgk ank dah besar..tp ank kn anugerah Allah pbwa rezeki..InsyaAllah pmintaan abg akn di usahakan..hihi..




thanks my dear coz izinkn ayg beli stroller br ni..thank q so much..luv u forever...


HAPPY ANNIVERSARY myspace comments
MyCommentSpace.com

Monday, November 15, 2010

Alhamdulilah...


alhamdulilah rezeki yg Allah bg utk kami..aku disahkan peknen for 2nd bby..insyaallah aku deliver 13 julai 2011..kakk 24 julai,adik 13 julai..hihi..org yg pling gumbira of coz my husbd..tq my dear..love u forever..

Friday, November 12, 2010

salam semua..dah 2 thn blog ni tbengkalai sekert jln..nasib baik ade special frend yg sudi mbantu create blog ni utk aku..klu tak kerana insan ni tak de nya aku dpt memiliki blog aku sendri..jom kite tgk sape dia insan yg sudi bantu aku tu..
^
^
^
^


nampk tak?ala jauh sgt la tak clear muka dia
ok kite zooommm bg dekat sikit....





br la clear..comel kan dia..sure ramai yg dah kenal dgn lia ni..tq so much lia coz sudi tolong akak..akak ni nm je degree in IT tp buta IT sebenarnye..hihi