Saturday, November 27, 2010

holiday

mcm biasa setiap kali hubby sign off dia akn bw kami g jln2..biasa dia cuti 3 buln tp kali ni dia cuti sekjb je tak sampai 2 buln pun...holiday kali ni spesel skit 1st time huby bw kami g luar dr msia..


jom kite tgk ke mana destinasi yg kami pergi...


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

tadaa welcome to singapore...

@ universal studio





aishah takut,ibu ngan baba tak abis2 nk bgambar.




dlm mrt on the way nk ke..
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

underwater world


underwater world singapore sama je dgn underwater world yg ade kt klcc n lagkwi...tak de beza pun..ms kami g dpt tgk live show dolphin..so cute tp tak dpt upload pic kt cni semua pic tu ade dlm laptop huby...

No comments:

Post a Comment