Wednesday, November 24, 2010

Hepi anniversary



a href="http://www.coolspacetricks.com/">MySpace comments: CoolSpaceTricks.com

MySpace comments: CoolSpaceTricks.com


Hr ni hr ulang thn kami..za lagsung tak ingt hr ni ulang thn pkwinan kami yg ke 4..sekejb je ms blalu dah 4 thn kami hidup bsama..semoga pkawinan kami ni kekal ke akhir hayat n hidup bahagia di samping anak2 kami...AMIN...thanks my dear awl2 pg dah terima email dr abg..i'm so sorry ayg lagsung tak ingt(bz dgn ank...hihi)...


"salam ayang...happy anniversary kahwin kita yang ke-4 thn..hehe...thanks cos selama ni masih ngan abg lagi.. anggap stoller tu hadiah dr abg yek..hehe...moga ayg dpt jadi d best pasni...n berubah utk kebahagian kita sama...x lama lagi nak tmbh sorang lagi..jadi 2 anak...target anak kita mesti kena 4 ke atas..hehe.....muahhh luv u n chah....muahh"


tgk tu target ank mesti kena 4 ke ats...AMBOI bukn main lagi prmintaan dia ek...kite yg teruk jg anak kt uamh..abg balik tgk ank dah besar..tp ank kn anugerah Allah pbwa rezeki..InsyaAllah pmintaan abg akn di usahakan..hihi..




thanks my dear coz izinkn ayg beli stroller br ni..thank q so much..luv u forever...


HAPPY ANNIVERSARY myspace comments
MyCommentSpace.com

2 comments:

  1. wow..nice stroller..hehe...okla tu hadiah anniversary dari hubby...

    ReplyDelete
  2. diha dia kata ni adiah sempena anversary n sempena awk peknen..pasni klu peknen jgn nk mgidam bende yg dah ade..

    ReplyDelete